Sylvie Meis verklaart de liefde aan de échte man in haar leven

Door Redactie
Sylvie Meis verklaart de liefde aan de échte man in haar leven

Sylvie Meis heeft weinig geluk in de liefde. Na een aantal gestrande relatie is het naar verluidt ook over en uit met regisseur Bart Willemsen. Toch is er één man op wie ze altijd kan rekenen: haar broer Daniël.

Sylvie is erg gesteld op haar privacy, zeer weinig mensen behoren tot haar inner circle. Haar grote steun en toeverlaat is broer Daniël, die vaak aan haar zijde is. De diva verklaart hem de liefde op Instagram. 'Ik hou van jou,' schrijft ze bij een kiekje. 'Beste broer van de wereld.'

Hechte band

Daniël werkt als politiek secretaris en is al een paar jaar gelukkig getrouwd met Marcel. Broer en zus hebben een hechte band, dat is altijd zo geweest. Vroeger speelden de twee veel samen. Daniël is heel trots op zijn zus, haar carrière en hun goede band. 'Haar humor, eerlijkheid, dat ze een zelfstandige denker is en haar moed. We kunnen urenlang praten. Het wordt nooit saai en we hebben altijd wat te lachen,' vertelt Daniël in een interview met de Duitse Bild. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Sylvie Meis verklaart de liefde aan de échte man in haar leven

Beeld: Peter Smulders