Sylvie Meis stelt 'broertje voor Damián' voor aan volgers

Sylvie Meis

Sylvie Meis deelt donderdag een nogal opvallend bericht op Instagram. De presentatrice praat namelijk over gezinsuitbreiding!

Vol liefde poseert Sylvie Meis op Instagram met haar nieuwe gezinslid die ze gisteren heeft geadopteerd. 'Gisteren was ik klaar om een klein broertje voor Damiánte adopteren', schrijft ze met een lach emoji bij de post. Op de foto ligt een klein, pluizig hondje - inclusief groene strik om zijn hals - in Sylvie's armen. Op de tweede foto probeert de blondine naar eigen zeggen 'zijn moeder te overtuigen'. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Hereniging moeder en zoon 

Ze lijkt nu al gek te zijn op de kleine viervoeter. Maar nog gekker is ze op haar zoon Damián. Hij woont in Denemarken waardoor Meis hem niet vaak kan zien. Gelukkig voor de presentatrice was er afgelopen maand weer een hereniging tussen moeder en zoon.

Nederlands Elftal 

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart mogen zichzelf trotse ouders noemen. Zoon Damián (16) maakt namelijk een grote kans om in de definitieve selectie van het Nederlands Elftal Onder 17 te komen. Sylvie liet in haar Instagram Stories weten ontzettend trots te zijn op haar zoon. 'Ik ben zooo trots op jou!' schrijft Meis. Hoewel moeder en zoon elkaar stukken minder zien, is de band tussen de twee nog even goed. Damián woont in Denemarken om zich te focussen op het voetballen. En dat heeft blijkbaar gewerkt, aangezien de jonge voetballer zichzelf binnenkort misschien wel officieel Oranjeleeuw mag noemen. Momenteel speelt Damián bij de club Esbjerg fB in Denemarken.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.