• Oranjes

Sylvie Meis steelt schijnwerpers van Máxima tijdens staatsbanket Duitsland

Door Redactie
Sylvie Meis steelt schijnwerpers van Máxima tijdens staatsbanket Duitsland

Sylvie Meis is kennelijk wars van protocol, want bij het staatsbanket in Duitsland - waarvoor de diva was uitgenodigd - voelde ze zich wel heel erg belangrijk. 

Zeg maar gerust dat ze de schijnwerpers stal van onze koningin Máxima die in het buurland op bezoek was met haar man Willem-Alexander.

Opvallende rode jurk

Voor het oog van de Duitse en Nederlandse pers arriveerde ze in een rode jurk bij Slot Bellevue, waar het diner plaatsheeft. Een japon die nogal aanwezig was en een ongeschreven regel is dat je je minder opvallend kleedt dan de koningin.

Tekst gaat verder onder de video

Waanzinnig veel foto's

"Ik heb tijdens een staatsbezoek nog nooit zoiets gezien. Ik heb er vele meegemaakt, maar meestal is Máxima de onbetwiste koningin natuurlijk. Nu was dat even anders. Dit keer klikten er wel héél veel camera’s voor Sylvie Meis. Ik weet niet van wie er meer foto’s zijn gemaakt", aldus royaltydeskundige Sandra Schuurhof in Shownieuws.

Een momentje

Sylvie had de eer om onze koning en koningin te ontmoeten. Sandra: “Ze werd voorgesteld tijdens de passade, zoals dat heet. Iedereen die is uitgenodigd krijgt dan zo’n momentje, maar Sylvie nam het ervan.”

Hapje eten

Sylvie heeft tijdens het staatsbanket in Slot Bellevue, de officiële ambtswoning van de Duitse president Frank-Walter Steinmeier, een vorkje mee geprikt maar ook de toespraken van de koning en de president aanhoren.

Bekend in Nederland en Duitsland

De presentatrice is waarschijnlijk uitgenodigd omdat ze in zowel Nederland als Duitsland een bekendheid is. Sylvie woont inmiddels al jaren in Hamburg en presenteerde door de jaren heen diverse Duitse tv-shows.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.