• Pikant

'Sylvie Meis naakt op Instagram geplaatst door echtgenoot Niclas Castello'

Door Redactie
'Sylvie Meis naakt op Instagram geplaatst door echtgenoot Niclas Castello'

Veel kunstenaars hebben hun eigen vrouw als muze - hun grote inspiratiebron. De Duitse kunstenaar Niclas Castello lijkt geen uitzondering te zijn. Hij heeft een naaktportret gemaakt van een vrouw die verdacht veel lijkt op zijn kersverse echtgenote Sylvie Meis.

Niclas deelt het intieme kunstwerk op Instagram. We zien een naakte vrouw met blonde, lange lokken en een vrouwelijk figuur onder een bloesemboom. De vrouw staat er verleidelijk en sierlijk op. Voor velen is het zo klaar als een klontje: het moet zijn vrouw Sylvie zijn. 

De 'Queen'

De kunstenaar noemt het schilderij 'Don't mess with the Queen' en is onderdeel van zijn solotentoonstelling in China. 'The Queen' lijkt een verwijzing te zijn naar zijn eigen koningin, Sylvie. De diva reageert op de Instagrampost met een rood hartje. Maar of ze daadwerkelijk naakt heeft geposeerd voor haar kersverse echtgenoot, laat ze in het midden. 

Dagenlange bruiloft

Sylvie en Niclas gaven elkaar op 19 september het jawoord. Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence. De feestelijkheden begonnen donderdag maar op zaterdag liep Meis daadwerkelijk naar het altaar. Daar werd ze weggegeven door haar zoon Damián. Helaas moest de presentatrice haar ouders missen aangezien het te gevaarlijk was voor haar vader om naar Italië af te reizen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.