Sylvie Meis kan opnieuw rekenen op kritiek op uiterlijk

Sylvie Meis kan opnieuw rekenen op kritiek op uiterlijk

Sylvie Meis lag eerder deze week onder vuur doordat ze bijna onherkenbaar was geworden. Haar gezicht zou helemaal verbouwd zijn, maar de presentatrice trok zich niks aan van al dit commentaar. En nu is er opnieuw kritiek op het uiterlijk van La Meis.

Veel volgers vragen zich namelijk af of Sylvie iets aan haar neus heeft laten doen. Fans vinden dan ook dat Meis haast niet meer op zichzelf lijkt op de laatste foto die ze gepost heeft. 'Ga zo door dan ben je niet meer herkenbaar', merkt iemand dan ook op. Een ander reageert: 'Zó jammer van al die botox.. Ziet er gewoon eng uit.'

Neuscorrectie

Maar de grootste vraag is toch wel of Sylvie een neuscorrectie heeft ondergaan. Het is zelfs zo ernstig volgens de reacties, dat er zelfs commentaar komt of de presentatrice misschien haar neus geamputeerd heeft. 'Waar is je neus heen? Geamputeerd?', is te lezen.

Sylvie Meis kan opnieuw rekenen op kritiek op uiterlijk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Instagram, Peter Smulders