• Showbizz

Sylvie Meis eerlijk over beeld dat mensen hebben van haar lichaam: 'Ik eet veel meer dan iedereen denkt'

sylvie meis vroeger

Sylvie Meis (43) deelt op haar Instagram regelmatig foto's van haar afgetrainde lichaam. Daarnaast is de blondine ook bezig met haar eigen lingerie- en nachtkledingcollectie, waar ze ook model voor staat. Tóch is Sylvie niet zo vaak gezond bezig als mensen denken.

Sylvie Meis vertekend beeld lichaam

Sylvie is al jaren gewend om op haar figuur te letten. Kan ook niet anders als je al bijna tien jaar een lingeriecarrière hebt. Het is dan ook de norm geworden voor het model. 'Vóór en na een shoot voor mij eigenlijk ­hetzelfde. Ik denk nooit: ‘ik laat het nu even gaan'', vertelt ze in de nieuwste Beau Monde.

'Altijd fit blijven’

Ondanks dat Sylvie van bewegen houdt, heeft ook zij echt wel eens momenten dat ze niet rekening wil houden met haar figuur dat altijd camera-ready moet zijn. Die gedachten kwamen vooral tijdens de lockdown omhoog borrelen bij de presentatrice. Toch zal Meis het nooit zo ver laten komen en blijft ze – ook in tijden van corona – lekker fit. 'Ik voel me daar oprecht fijner bij', aldus het model.

Kinder Bueno’s verslinden

Toch heeft Sylvie geruststellend nieuws voor iedereen die denkt dat het model alleen maar op groente en water leeft. 'Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook gewoon Kinder Bueno’s'. Daarnaast gunt ze zichzelf elke week iets lekkers. 'Of dat nu pasta, pizza of iets zoets is. Ik denk ook niet dat het gaat om die snackmomenten, maar om al die andere momenten dat je wél voor gezonde voeding kiest.'

Heel veel lijnen en diëten

Toch heeft de voormalig voetbalvrouw niet altijd zo fijn in haar vel gezeten. 'Hoe meer je aan het lijnen was, hoe beter', laat Sylvie weten. 'Nu besef ik dat je jezelf dan ­eigenlijk aan het reduceren bent, en terugkijkend was dat plat van voren en plat van achteren helemaal niet mooi', aldus de actrice. 'Ik voel me veel beter bij een fit body, waarbij ik zelf mijn shape kan creëren door een bepaalde manier van eten in combinatie met trainen.'

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.