• Liefde

Sylvie geniet van liefdesvakantie in het zonnige Mexico

Door Redactie
Sylvie geniet van liefdesvakantie in het zonnige Mexico

Sylvie Meis is met haar nieuwe liefde Bart op vakantie naar het zonnige Mexico. De tortelduifjes verblijven in Tulum, om precies te zijn. En Sylvie zou Sylvie niet zijn als ze daar niet een hoop jaloersmakende kiekjes van deelt.

Ze verblijven in Casa Malca, een super deluxe accommodatie met alles erop en eraan. Kosten? Zo'n 5000 euro voor slechts één week daar vertoeven. Dat is niet mis. Maar dan krijg je ook wel een kamer met uitzicht op de Caribische zee.

'Gewone' man

De vonk tussen Sylvie en filmproducer Bart sprong vorig jaar oktober over toen ze elkaar leerden kennen op de set van de Duitse versie van de rolprent Misfit, waarin Sylvie een rol speelt. En het lijkt erop dat Sylvie bij Bart iets gevonden heeft dat exen als Samuel Deutsch, Manuel Campos Guallar, Charbel Aouad en Guillaume Zarka haar niet konden geven. Misschien is het dat Bart een nuchtere, serieuze en ‘gewone’ man is – geen feestvierende jetsetfiguur zoals haar exen bijna allen stuk voor stuk bleken te zijn.

Sylvie geniet van liefdesvakantie in het zonnige Mexico

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Instagram, Peter Smulders