• Showbizz

Sylvia uit MAFS laat weten hoe het gaat: 'Ik voel me goed'

Door Redactie
Sylvia uit MAFS laat weten hoe het gaat: 'Ik voel me goed'

Hoewel het huwelijk tussen Sylvia en Fred uit leek te lopen op een sprookje, stapelden zich donkere wolken op boven het koppel. Bij Sylvia werd longkanker geconstateerd en dat betekende ook dat ze tóch wilde scheiden van haar man. Hoe gaat het nu?

In gesprek met RTL Boulevard laat ze weten: 'Ik voel me goed, het gaat de goede kant op.' Sylvia zal immuuntherapie ondergaan, een therapie die je krijgt na de chemo's en de bestralingen. Een goedje wordt dan ingespoten wat als het ware tegen de kanker gaat vechten.

Beter worden

Sylvia heeft wel het geloof dat ze beter kan worden. 'Ik ben iemand die heel realistisch is, maar als ik aan de longarts vraag van: "wat is mijn overlevingskans? Kan ik hiervan genezen?" Dan wordt er volmondig 'ja' geroepen. Dat houdt mij op de been en daar ga ik ook voor.'

Strijdvaardig

Ze blijft dan ook ontzettend strijdvaardig. 'Het is niet de eerste kanker die ik moet overwinnen en die andere hebben ook overwonnen, dus deze wordt ook een eitje.' Dan schuift ook haar ex-man Freddy nog even aan. 'Ik ben heel blij voor haar dat het allemaal de goede kant opgaat.' Hij is dan ook ontzettend trots op haar. 'Het is een hele fijne en lieve vrouw en we kunnen heel goed met elkaar overweg. Gewoon een topvrouw is het.' Hoewel hun huwelijk dus over, is de liefde er zo te horen nog steeds.

Bron: Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.