Na 'psycho' ex: Sylvia Geersen wil ware liefde vinden in The Bachelorette

Door Naomi Pater
Sylvia Geersen

Sylvia Geersen is haar deelname aan The Bachelorette 'met een puur hart' in gegaan. Het model begon 'oprecht' aan het avontuur met het doel om de liefde te vinden, vertelde ze aan RTL Boulevard.

Of Geersen ook daadwerkelijk een nieuwe vriend heeft overgehouden aan het Videolandprogramma, dat volgend jaar te zien is, verklapt ze nog niet. 'Of ik dat heb gevonden is voor mij een weet en voor jou een vraag.'

Droomman

Geersen, die bekend werd door haar deelname aan Holland's Next Top Model in 2006, heeft zin in het avontuur, zei ze eerder dit jaar. 'Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek! Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan!'

Weinig geluk in liefde

Tot nu toe heeft model nog niet heel veel geluk gehad in de liefde. In 2016 trouwde ze met de Mexicaan Regelio Castro Martinez, maar daar kreeg ze snel spijt van. Ze schakelde uiteindelijk zelfs de hulp in van misdaadjournalist John van den Heuvel.

Huwelijksbootje

Sylvia ontmoette de Zuid-Amerikaan in 2016 via social media. Slechts 11 dagen later stapten de twee al in het huwelijksbootje in Mexico. Achteraf een slechte keuze, want de Mexicaan blijkt een ware 'psycho' te zijn. Hoewel hun huwelijk na een paar maanden op de klippen liep, is Sylvia op papier nog altijd getrouwd met haar ex. 

Stalker

Het topmodel wil dolgraag scheiden van haar Mexicaanse ex, maar hij wil niet meewerken aan een scheiding. Hij valt haar vrijwel dagelijks lastig met berichten. Ook heeft ze dreigvideo's van haar ex ontvangen, die ze in 2018 via RTL Boulevard naar buiten heeft gebracht. Zo was op het eerste filmpje te zien hoe haar ex Rogelio hun trouwring kapot sloeg met een hamer. In de tweede video dreigde hij Sylvia's nieuwe vriend (inmiddels ex) te vermoorden met een hakmes. Iets wat niet bepaald in de koude kleren is gaan zitten. 

The Bachelorette

Nu dus een nieuwe kans op liefde voor Sylvia Geersen. The Bachelorette is een op een Amerikaans format gebaseerde datingshow waarin een vrijgezel kennismaakt met een aantal potentiële liefdespartners. Door middel van de wekelijkse rozenceremonie valt er iedere week iemand af, waarna er uiteindelijk nog één persoon overblijft. Sylvia is de tweede Nederlandse vrouw die via het bekende programma op zoek gaat naar de liefde. In 2020 deed influencer Gaby Blaaser mee.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.