• Liefde

Sven Kramer en Naomi van As ouders geworden van een zoon

Door Redactie
Sven Kramer en Naomi van As ouders geworden van een zoon

Naomi van As en Sven Kramer zijn trotse ouders geworden een tweede kindje. Woensdag verwelkomden zij een zoon genaamd Dexx Bynt Kramer, zo hebben de voormalig topsporters bekendgemaakt via sociale media.

De twee uploaden een onwijs lieve foto van hun driejarige dochtertje Kae en hun kersverse zoon Dexx Bynt. De post krijgt een hoop enthousiaste reacties. 'Oooooo zo mooi!! Gefeliciteerd lieve familie ❤️ Welkom Dexx!! ?', schrijft een volger. Een ander zegt: 'En wederom geen tekort aan haar'. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

Gezin

Sven Kramer en Naomi van As leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Ook Naomi van As en Sven Kramer hadden een lijstje met ideeën over de opvoeding toen ze nog geen ouders waren. Daar stonden vooral punten op die ze niét zouden gaan doen. Nu blijkt dat het in de praktijk toch anders werkt en de twee ouders al heel wat punten van dat lijstje af kunnen vinken. 'Daar moet ik nu hard om lachen' zegt Naomi in een interview met Kek Mama. 'Ik dacht dat ik een strenge moeder zou zijn. Maar dat valt dus reuze mee. Ook om het mezelf wat makkelijker te maken, soms heb ik gewoon geen zin in gezeik', aldus Van As. Ze laat dan ook weten dat het moederschap haar flink heeft veranderd. Voorheen had de voormalig hockeyster ‘een snel leven en altijd haast’, nu kan dat niet meer. 'Een peuter die opschiet, bestaat gewoon niet. Dus schakel ik terug en ga mee in haar ritme.'

Beste vriendinnen

Ze hebben beiden een driejarig dochtertje: Naomi van As zette in oktober 2018 Kae op de wereld, Ellen Hoog beviel in februari 2019 van Bowie. ‘Toen ik net moeder was geworden, had ik eens een enorme aanval van kraamtranen, net toen Naomi langskwam. Ik was heel onzeker,’ zegt Ellen in Libelle. Ze werd toen liefdevol gekalmeerd door Naomi. De hartsvriendinnen vinden het bijzonder dat ze nu weer samen in verwachting zijn. ‘Anderhalve week nadat ik Naomi had verteld dat ik zwanger was, kwam zij met hetzelfde nieuws,’ zegt Ellen, die – met Naomi – vurig hoopt: ‘Onze dochtertjes schelen maar vier maanden'.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.