• Liefde

Suzan stuurt Freek soms de kamer uit

Door Redactie
Suzan stuurt Freek soms de kamer uit

Alhoewel het met zowel de carrière van Suzan & Freek als met hun relatie prima gaat, heeft het stel ook weleens behoefte aan ruimte. In het AD vertelt het zangduo vrijdag dat ze elkaar nooit langdurig zat zijn, maar ze op momenten afstand nemen.

'Ik heb nog wel eens behoefte aan tijd alleen', verklaart Suzan in het interview. 'Dan wil ik even op de bank in mijn eentje naar een serie kijken en komt Freek erbij zitten. Dan vraag ik soms of hij niet naar een andere kamer kan.' Haar partner heeft daar geen problemen mee. 'Dan ga ik gamen', aldus Freek, die tijdens de lockdown vaak online met Kraantje Pappie en Snelle videogames als Call Of Duty en FIFA speelt.

Liefdesbreuk

Het nieuwe nummer van Suzan & Freek gaat over een liefdesbreuk, maar dat is geen reden tot zorg, benadrukken de twee. 'Elk stel heeft wel momenten waarop het even moeilijk is. Onze relatie is juist heel goed, maar we verplaatsen ons in dit nummer; wat was er gebeurd als we het niet goed hadden gehouden?'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.