Suzan & Freek krijgen eigen documentaire op Netflix

Suzan en Freek

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, beter bekend als het muzikale duo Suzan & Freek, krijgen een eigen documentaire op streamingdienst Netflix. Dat maakt het duo vrijdagochtend bekend via social media. De documentaire zal de titel Tussen jou en mij dragen en moet begin volgend jaar te zien zijn.

'Daar zijn we super trots op', schrijven Suzan & Freek op Instagram. 'Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden temidden van alle hectiek.' Het duo werd overal gefilmd, van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome. 'We vinden het mega spannend maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen.'

Hits

Stortelder en Rikkerink braken in 2018 door met hun nummer Als het avond is. Daarna scoorden zij nog hits met nummers als Blauwe Dag, Goud en Weg van jou.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.