• Liefde

Suzan en Freek kusten 13 jaar geleden voor het eerst: 'Wil je nooit meer kwijt'

Door Redactie
Suzan en Freek kusten 13 jaar geleden voor het eerst: 'Wil je nooit meer kwijt'

Suzan en Freek zijn niet alleen op het podium een ijzersterk duo: ook in hun privéleven zijn ze onafscheidelijk. Dat begon vandaag precies dertien jaar geleden, toen ze voor het eerst kusten.

Suzan en Freek blikken met foto's uit de oude doos terug op de beginfase van hun relatie. Het is namelijk een feestelijke dag voor het zangduo. 'Vandaag precies 13 jaar geleden, in 2007, voor het eerst gekust in een steegje naast de kroeg in Lichtenvoorde,' schrijven ze op Instagram. Na hun eerste zoen waren ze meteen onafscheidelijk. 'Non-stop chatten op MSN en boem: ineens zijn we 13 jaar verder.' Het duo besluit met een aantal afkortingen die veel gebruikt werden op MSN. 'WJNMK HVJ NTB LUF JOE.'

Felicitaties

Het stel krijgt veel reacties op de fotoreeks. 'Echte baby's waren jullie nog. Zo lief. Van harte gefeliciteerd schatjes,' reageert Soundos el Ahmadi. Nick Schilder, Jan Versteegh en Manon Meijers laten hartjes achter.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.