• Showbizz

Suzan en Freek hebben teleurstellend nieuws voor fans

Door Redactie
Suzan en Freek hebben teleurstellend nieuws voor fans

Suzan en Freek hebben besloten hun clubtour af te zeggen vanwege de coronarisico's. Omdat de volledige tour uitverkocht is, is het niet mogelijk om de anderhalve meter te handhaven, laat het duo weten op Instagram.

De tour stond gepland in september en oktober. 'Omdat we niet weten wanneer we wél weer voor zulke grote hoeveelheden mensen mogen spelen en we jullie niet in onzekerheid willen laten zitten door de tour nog één of meerdere keren te moeten verzetten, hebben we besloten de tour te annuleren.' Het duo laat in reacties wel weten dat hun optredens in België in november vooralsnog blijven staan.

Duo én stel

Suzan en Freek, die naast samen muziek maken ook een relatie hebben, brachten recent hun nieuwe nummer De Overkant met Snelle uit. Ze kregen grote bekendheid met de nummers Blauwe dag en Als het avond is.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Suzan en Freek hebben teleurstellend nieuws voor fans

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.