Susan Visser had nog zóveel met haar Roef willen delen

Door Redactie
Susan Visser had nog zóveel met haar Roef willen delen

De wereld van Susan Visser stortte in toen dertien jaar geleden haar echtgenoot Roef Ragas plotseling overleed. De actrice heeft inmiddels haar leven weer opgepakt en besloten vooral te kijken naar de leuke dingen. Maar het gemis blijft...

Susan Visser (55) speelde glansrollen in talloze tv- en filmproducties. Maar de actrice, die bij het grote publiek vooral bekend is als Anouk Verschuur in Gooische Vrouwen, staat ook geregeld op het toneel.

Theater

Zo is Susan nu te zien naast Eric Corton (51) in De Grootste Helft. Dit theaterstuk gaat over een echtpaar dat elkaar na 24 jaar niets meer te vertellen heeft en daarom wil scheiden. Dit gaat gepaard met heftige emoties, die Susan en Eric op een aangrijpende manier over het voetlicht brengen. Je zou haast denken dat zij hierbij putten uit hun persoonlijke leven, maar dat is beslist niet het geval. Susan heeft nooit huwelijksproblemen gehad, maar haar man, acteur Roef Ragas, werd in de zomer van 2007 plotseling uit het leven weggerukt. De twee waren zestien jaar getrouwd toen Roef overleed aan een hartstilstand. Hij mocht slechts 42 jaar worden.

Door: Joel Pollemans | Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.