Susan Smit gaat trouwen!

Door Redactie
Susan Smit gaat trouwen!

Susan Smit en Onno Aerden stappen in het huwelijksbootje. De schrijfster is vorig weekend ten huwelijk gevraagd in het romantische Parijs.

Terwijl Susan dacht 'gewoon' een tripje te maken naar Parijs, had Onno een heel ander plan. 'Er zat ‘toevallig’ een kennis op het terras die ‘toevallig’ een boek van mij bij zich had en of ik dat even wilde signeren,' schrijft ze op sociale media. 'Ik sloeg het boek open en daar stond een lieve tekst en ging hij ineens door zijn knieën.' De schrijfster was enorm verrast en zei volmondig ja. 'Ongelofelijk dat je zoveel voor iemand kunt voelen en op zoveel manieren bij elkaar past.' De blondine is dolgelukkig met haar aankomende bruiloft. 'Ook omdat onze vier kinderen het geweldig vonden.'

Eerdere relatie

Susan had eerder een relatie met Peter Veldhoven, die haar in 2015 verliet. Met hem heeft ze twee kinderen, dochter Linde en zoon Goof.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders