• Glennis Grace

Supermarkt-incident Glennis Grace heeft 'eventuele consequenties' voor eerstvolgende show

Door Redactie
Supermarkt-incident Glennis Grace heeft 'eventuele consequenties' voor eerstvolgende show

Het is nog onduidelijk of het eerstvolgende optreden van Glennis Grace op 26 maart door kan gaan. De zangeres werd vorige week opgepakt vanwege een geweldsincident in een supermarkt.

Ze staat nu nog op het affiche van The Harbour Club in Amsterdam, maar het restaurant sluit 'eventuele consequenties' niet uit.

Eventuele consequenties

'The Harbour Club volgt de zaak omtrent Glennis Grace op de voet. Eventuele consequenties voor de samenwerking zullen doorgevoerd worden aan de hand van verdere informatie', zo staat in een korte verklaring.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Supermarkt-incident Glennis Grace heeft 'eventuele consequenties' voor eerstvolgende show

Optredens hervatten

Het management van de zangeres liet vrijdag aan RTL Boulevard weten dat ze haar optredens gewoon wil hervatten nu ze weer vrij is. Na het optreden in The Harbour Club staat in april en mei een clubtour gepland.

Supermarkt-incident

Grace werd zaterdag samen met haar 15-jarige zoon en een derde persoon aangehouden na een vechtpartij in een supermarkt in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade. De drie werden dinsdagavond weer vrijgelaten.

Onderzoek

Glennis ziet het onderzoek naar het geweldsincident waarbij ze betrokken zou zijn geweest 'met vertrouwen' tegemoet, zo liet ze dinsdagavond al weten. 'Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd', verklaarde de zangeres in een eerste reactie.

Geen verdere reactie

Voorlopig houdt Grace het bij deze reactie. 'Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie.'

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.