Story's weekhoroscoop 8 t/m 14 maart: Zorg dat het leuk blijft, Kreeft

Benieuwd wat de sterren deze week voor u in petto hebben? En met welke BN'er u een sterrenbeeld deelt? U leest het elke week in Story's weekhoroscoop. 

Door Redactie
Story's weekhoroscoop

De week van 8 t/m 14 maart.

Imanuelle Grives

Ram - 21 maart t/m 20 april

U geeft makkelijk geld uit, soms ook als uw budget dat eigenlijk niet toelaat. Het is dus verstandig om uw hand vaker op de knip te houden, want u zit er natuurlijk niet op te wachten om financiële problemen te krijgen. Wees alert!

Ruben Nicolai 

Stier - 21 april t/m 20 mei

Nu de lente met rasse schreden nadert, krijgt u weer zin om van alles te ondernemen. Wat te denken van een inspirerende cursus? Of wellicht kunt u een hobby weer oppakken! Hoe dan ook: het zal u goed doen om lekker bezig te zijn.

Lone van Roosendaal 

Tweelingen - 21 mei t/m 20 juni

Wees wat voorzichtiger met uw directheid. Onbedoeld kunt u daardoor erg hard overkomen, waardoor mensen in hun schulp kruipen. Het is nooit te laat om eraan te werken een boodschap milder over te brengen. Bereikt u vaak meer mee.

Daniël Boissevain 

Kreeft - 21 juni t/m 22 juli

U bent doel- en resultaatgericht. In veel situaties is dat handig, maar probeer het ook eens los te laten. Soms kunt u via omwegen pas uw bestemming bereiken. Zie dat niet als falen, maar accepteer het. En zorg dat het leuk blijft. 

Angela Schijf 

Leeuw - 23 juli t/m 22 augustus

Een foto doet u sterk aan vroeger denken en bezorgt u een nostalgische bui. Als u benieuwd bent naar hoe het met bepaalde personen gaat, wat let u dan contact te zoeken? Maar let op: er kán negatief gereageerd worden.

Adam Curry 

Maagd - 23 augustus t/m 22 september

Lusteloos? Als u merkt dat uw energielevel te wensen overlaat, moet u even niet te veel van uzelf eisen. Blijf wel in beweging en bouw dat weer op. En zorg ervoor dat lichaam en geest goed gevoed blijven, dan bent u zo weer de oude.

Sophie Hilbrand

Weegschaal - 23 september t/m 22 oktober

Tijd voor uzelf inruimen kan onwennig zijn, maar is wel belangrijk. Op die momenten kunt u rustig over uzelf en het leven nadenken. Uzelf een spiegel voorhouden, kan eng zijn. Maar het zal u uiteindelijk alleen maar veel brengen.  

Anita Meyer

Schorpioen - 23 oktober t/m 22 november

U kunt zo druk zijn met het reageren op social media-foto’s en -berichten, dat het echte leven aan u voorbij lijkt te gaan. Verander dat. Bijvoorbeeld door een ‘smartphone-pauze’ in te lassen en uw omgeving meer in u op te nemen.   

Leontine Ruiters

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Als uw partner u verwijt te weinig tijd in de relatie te steken, schiet dan niet meteen in de verdediging. U kunt er beter samen over in gesprek gaan. Toon respect! Aan liefde, romantiek en intimiteit moet u blijven werken. Altijd.  

DJ Tiësto

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

Tevreden zijn met wat u hebt, is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch lukt u dat steeds beter. Er mag altijd wat te wensen overblijven, maar laat jaloezie nooit de overhand krijgen. Niet goed voor uw gezondheid. Wees trots op uzelf. 

Kim van Kooten

Waterman - 21 januari t/m 20 februari

Mooi dat u graag uw eigen boontjes dopt. Maar als u hulp wordt aangeboden, hoeft u die niet steevast af te slaan. Het is toch heerlijk als iemand wil helpen om bijvoorbeeld knopen door te hakken? Een kritisch klankbord is goud waard. 

Brigitte Kaandorp 

Vissen - 21 februari t/m 20 maart

U kunt zich in (liefdes)relaties zó ondergeschikt en dienstbaar opstellen, dat u ondergesneeuwd zou kunnen raken. Dit moet u echt zien te voorkomen. Het is nobel om veel voor iemand te willen doen, maar overdrijven is ook een vak.