Story's weekhoroscoop 29 maart t/m 4 april: Accepteer de situatie, Weegschaal

Benieuwd wat de sterren deze week voor u in petto hebben? En met welke BN'er u een sterrenbeeld deelt? U leest het elke week in Story's weekhoroscoop. 

Door Redactie
Story's weekhoroscoop
© Ralph van Houten

De week van 29 maart t/m 4 april

Paul de Leeuw

Ram - 21 maart t/m 20 april

Meestal bent u ad rem. Vaak fijn en handig, al is het in bepaalde situaties verstandig minder snel te reageren. Daarmee voorkomt u dat u onbedoeld verkeerd wordt begrepen. Bovendien kunt u dan vaak tot betere formuleringen komen.

Loretta Schrijver

Stier - 21 april t/m 20 mei

Wilt u een paar kilo kwijt? Hartstikke goed, maar maak er geen wedstrijd van. Door enkele wijzigingen door te voeren in uw eetpatroon, kunt u al een fijn resultaat boeken. Helemaal als u daarnaast ook wat meer gaat bewegen. Succes!

Rutger Castricum 

Tweelingen - 21 mei t/m 20 juni

Als een vriendin voor de zoveelste keer een afspraak afbelt, hoeft u dat niet gelaten over u heen te laten komen. Door uw teleurstelling uit te spreken, zal er niet meer zo met u worden gesold. Want daarmee moet het afgelopen zijn!

Wilfred Genee

Kreeft - 21 juni t/m 22 juli

Omdat u dierbaren niet graag teleurstelt, vindt u het moeilijk ‘nee’ te zeggen. Toch moet u dat vaker gaan doen, alleen al omdat u daar een beter gevoel bij zult hebben. Wees niet bang voor nare reacties, die zullen enorm meevallen.

Jeroen Pauw

Leeuw - 23 juli t/m 22 augustus

Afscheid nemen – van wie of wat dan ook – doet u veel meer dan u had verwacht. Doe er absoluut niet onverschillig over. Tijd heelt helaas niet alle wonden, maar kan wel voor mooie littekens zorgen. En dat is zeker heel wat waard.

Carice van Houten

Maagd - 23 augustus t/m 22 september

U geeft heel makkelijk geld uit. Dat moet rollen, vindt u. Maar daardoor weet u vaak niet wat u wérkelijk te besteden hebt. Houd uw inkomsten en uitgaven eens bij. Als blijkt dat u kunt bezuinigen, werkt dat alleen maar motiverend!

Robert ten Brink

Weegschaal - 23 september t/m 22 oktober

Als plannen onverhoopt nog niet gerealiseerd kunnen worden, gooi dan niet meteen uw kont tegen de krib. Accepteer de situatie. U doet er beter aan de extra tijd zinvol te besteden door uw plannen nóg gedetailleerder uit te werken.

Sonja Bakker

Schorpioen - 23 oktober t/m 22 november

Laat uw weerstand wat te wensen over? Blijf niet doormodderen. Zorg dat u goed eet en drinkt en voldoende nachtrust pakt. Wellicht hebt u daarnaast baat bij extra dutjes. In een mum van tijd zal uw motor weer op volle toeren draaien.

Theo Maassen 

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

U biedt graag een helpende hand. Prachtig! Maar wees voorzichtig met het doen van toezeggingen. Als u dingen belooft die u uiteindelijk niet kunt waarmaken, kan dat veel irritatie veroorzaken. Dat is vervelend voor beide partijen.

John Williams

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

U bent een goede teamplayer, maar handelt daarnaast ook graag solistisch. Dat is prijzenswaardig, maar voorkom dramgedrag! Dat kan ontzettend arrogant overkomen en mensen erg afstoten. Terwijl we elkaar juist zo hard nodig hebben!

Katja Schuurman

Waterman - 21 januari t/m 20 februari

Als u merkt dat u zich al druk maakt om futiliteiten, moet u even pas op de plaats maken. Anders zou u de grootste bonje met dierbaren kunnen krijgen, terwijl die slechts het beste met u voorhebben. Bouw wat meer rustmomenten in.

Tatum Dagelet

Vissen - 21 februari t/m 20 maart

Dierbaren gedijen prima bij uw zorgzaamheid. Sterker nog: ze gaan daardoor steeds minder vaak zélf de handen uit de mouwen steken. Dat moet veranderen, hoor! Besef wel dat ingesleten patronen niet één, twee, drie zijn doorbroken.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!