Story's weekhoroscoop 22 t/m 28 maart: Blij denken is blij voelen, Maagd

Benieuwd wat de sterren deze week voor u in petto hebben? En met welke BN'er u een sterrenbeeld deelt? U leest het elke week in Story's weekhoroscoop. 

Door Redactie
Story's weekhoroscoop
© Ralph van Houten

De week van 22 t/m 28 maart

Gijs Staverman

Ram - 21 maart t/m 20 april

U zou er absoluut goed aan doen om uw administratie zorgvuldiger bij te houden. Op die manier kunt u geldproblemen én stress echt voorkomen. Financieel overzicht is zó belangrijk, helemaal als u binnenkort grote uitgaven verwacht.

Ilse DeLange

Stier - 21 april t/m 20 mei

U bent doorgaans overtuigd van uzelf. Prima, maar waak ervoor dat u daarin doorslaat en daardoor blokkeert. Het is niet verkeerd om vaker andermans mening te vragen en in overweging te nemen. Het zal uw leven alleen maar verrijken.

Glennis Grace

Tweelingen - 21 mei t/m 20 juni

Als privé of zakelijk een flexibeler houding van u wordt verlangd, moet u zich niet meteen defensief gaan opstellen. Is niet handig! Het is verstandiger om een beetje mee te werken. Daar bereikt u – zeker op termijn – veel meer mee.

Kees Jansma

Kreeft - 21 juni t/m 22 juli

Loopt uw relatie niet zo lekker? Ga dan met uw partner praten. Want gekibbel en gesnauw is niet alleen ongezellig, maar ook supervermoeiend. Breng ook tijd los van elkaar door. Verwacht niet meteen wonderen. Alles heeft tijd nodig.

Ranomi Kromowidjojo

Leeuw - 23 juli t/m 22 augustus

Hoe meer u tegen de komende verjaardag van een dierbare aanhikt, hoe moeilijker het u uzelf maakt. Is het nou echt zó erg om even op bezoek te gaan? Wees niet zo kinderachtig. Puntje bij paaltje blijft u vast weer het langst hangen.

Rob Kamphues 

Maagd - 23 augustus t/m 22 september

Geregeld begint u de dag wat narrig. Niet fijn voor uzelf én uw omgeving. Denk bij het opstaan aan dingen waar u dankbaar voor bent. Sta niet meteen hangende mondhoeken toe, dan wordt de dag onnodig zwaar. Blij denken = blij voelen!

Lucille Werner

Weegschaal - 23 september t/m 22 oktober

Gebonden Weegschalen kunnen moeite hebben om voor zichzelf op te komen. Toch moet u stoppen uw partner altijd te willen plezieren. Ga erover in gesprek en geef duidelijk uw grenzen aan. Uw geliefde zal echt luisteren en begrip tonen.

Jaap Reesema

Schorpioen - 23 oktober t/m 22 november

Kunt u zich niet vinden in de partnerkeuze van een dierbare? U mag best uw mening geven, maar weeg uw woorden zorgvuldig af. Een kwetsende opmerking is snel gemaakt, waardoor de vriendschap flinke deuken kan oplopen. Voorkom dat!

Martijn Koning

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Een kort lontje? Neem dan wat gas terug, zodat u aan uzelf kunt toekomen. Door uw enthousiasme bent u geneigd om over uw grenzen te gaan, met alle gevolgen van dien. Trap dus even op de rem, en luister goed naar lichaam en geest.

Penney de Jager

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

Dat het in de liefde niet altijd van een leien dakje gaat, kunt u nu ervaren. U hoeft echter niet in paniek te raken. Probeer vooral niets te forceren. Leg u er maar even bij neer. U en uw partner zullen elkaar heus weer vinden.

Doutzen Kroes

Waterman - 21 januari t/m 20 februari

Is het liefde of lust? Duidelijk is dat u zich tot iemand aangetrokken voelt, al weet u niet precies wát diegene zo speciaal maakt. Hoeft ook niet. Probeer er maar eens zorgeloos van te genieten. Zet de denkmodus dus maar even uit.

Britt Dekker

Vissen - 21 februari t/m 20 maart

De aanhouder wint. Dát is nu op u van toepassing. Geef niet op als zaken niet helemaal lopen zoals gewenst. Adem in, adem uit. Neem de tijd, ook al voelt dat wellicht ongemakkelijk. Uw inspanningen zullen absoluut beloond worden.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!