Story's weekhoroscoop 15 t/m 21 maart: Echte vriendschappen kunnen wel wat hebben, Leeuw

Benieuwd wat de sterren deze week voor u in petto hebben? En met welke BN'er u een sterrenbeeld deelt? U leest het elke week in Story's weekhoroscoop. 

Door Redactie
Story's weekhoroscoop

De week van 15 t/m 21 maart

Leontien van Moorsel

Ram - 21 maart t/m 20 april

Verloopt uw liefdesleven niet zoals u zou willen? Probeer daardoor niet in paniek te raken, maar accepteer de situatie. Uw geduld zal echt worden beloond. Ondertussen is het niet verkeerd om uw eisen wat naar beneden bij te stellen.

Jan Mulder

Stier - 21 april t/m 20 mei

Loslaten is niet uw sterkste eigenschap, maar u kunt er nu veel baat bij hebben. Probeer te accepteren dat oplossingen voor problemen niet altijd voorhanden zijn. Vervelend, maar het is niet anders. Komt tijd, komt raad. Echt waar!

Isa Hoes

Tweelingen - 21 mei t/m 20 juni

U hebt in feite niets te klagen. En tóch kunt u zich somber voelen. Wellicht wordt u te weinig uitgedaagd, wat zijn weerslag kan hebben op uw humeur. Zorg voor positieve afleiding, dan zult u snel weer veel beter in uw vel zitten.

Eva Jinek

Kreeft - 21 juni t/m 22 juli

Als u ervan baalt elke avond voor de buis te hangen, doet u er goed aan geregeld een ‘tv-loze dag’ in te lassen. Doelgerichter programma’s kijken kan ook een oplossing zijn. U zult merken dat u dan meer tijd hebt voor andere zaken.

Klaas van der Eerden

Leeuw - 23 juli t/m 22 augustus

U stelt anderen niet graag teleur. Maar het moet niet zo zijn dat u daardoor altijd met iedereen meebuigt. Het is geen ramp om ‘nee’ te zeggen, ook al levert dat irritatie en frustratie op. Echte vriendschappen kunnen wel wat hebben.

Jeroen van Koningsbrugge

Maagd - 23 augustus t/m 22 september

Door communicatie in uw relatie voorop te stellen, bloeit u beiden op. U wilt weer van alles samen ondernemen. Máák niet alleen plannen, voer ze ook uit! En laat uw humeur niet verpesten als u soms wat water bij de wijn moet doen.

Angela Groothuizen

Weegschaal - 23 september t/m 22 oktober

Het tonen van kwetsbaarheid wordt vaak gezien als zwakte, terwijl het juist van moed en kracht getuigt. Laat u dus niets wijsmaken, krop niets op. Kies uw woorden wel zorgvuldig. Voorkom ongecontroleerd ‘leeglopen’, vooral voor uzelf.

Berget Lewis

Schorpioen - 23 oktober t/m 22 november

Voelt u zich een huissloof? Dan moet u snel met uw partner gaan praten. Als blijkt dat de huishoudelijke klusjes vooral op uw schouders rusten, is het tijd om een en ander af te stoten. En nee, dat wordt echt niet vreemd gevonden.

Pierre Bokma

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Het waait, miezert, gaat misschien regenen... U werpt van alles op om maar niet naar buiten te gaan, terwijl u echt alleen maar zult opknappen van een ommetje. Maak er een dagelijkse gewoonte van. En op het weer kunt u zich kleden!

Peter Koelewijn

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

U bent vaak recht voor zijn raap en gewend zonder omwegen op uw doel af te gaan.  Daar valt veel voor te zeggen, maar het kan geen kwaad soms wat subtieler te werk te gaan. Daarmee voorkomt u conflicten waar niemand iets aan heeft.

Wendy van Dijk

Waterman - 21 januari t/m 20 februari

Wilt u privé of op uw werk een verandering doorvoeren? Weet dat hier overredingskracht bij komt kijken. En ook al is uw plan nog zo briljant, de ander moet het wel op zich kunnen laten inwerken. Daarmee vergroot u de slagingskans!

Henk Westbroek

Vissen - 21 februari t/m 20 maart

Het liefst wilt u dat alles bij het oude blijft, maar dat is niet reëel. Door te accepteren dat veranderingen bij het leven horen, ontstaat er rust in uw hoofd. Laat de drang los om alles in de hand te willen hebben. Dat kán niet!

Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.