Story's Vijf: 5x restaurants in Amsterdam

Door Redactie
Story's Vijf: 5x restaurants in Amsterdam

In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

1. MOMO

Houd jij van de Aziatische keuken? Dan is MOMO restaurant, bar & lounge zeker een bezoekje waard. Je kunt er terecht voor een lunch, diner of om gewoon gezellig een drankje te doen. Het eten is van hoge kwaliteit en ziet er altijd veelbelovend uit. Ook wordt het eten op een mooie en creatieve manier geserveerd. Het restaurant viert deze maand haar 10-jarig jubileum. Speciaal hiervoor wordt de hele maand het ‘Best of the decade menu’ geserveerd. Dit is een menu dat bestaat uit tien van de meest memorabele gerechten die de afgelopen tien jaar bij MOMO zijn geserveerd. Deze gerechten zijn inclusief een bijpassende old-school cocktail. Klik hier voor meer informatie.

2. MaMa Kelly

Na het grote succes van MaMa Kelly in Den Haag, is er sinds een jaar een tweede vestiging in Amsterdam. Het restaurant is gelegen in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Alleen al om het interieur zou je er een keer willen eten. Het restaurant is namelijk helemaal roze. Het is net een plaatje! MaMa Kelly staat bekend als een kreeft- en kiprestaurant. De gerechten worden op verschillende manieren geserveerd; van klassiek tot aan extra spicy. Natuurlijk kun je bij MaMa Kelly ook terecht voor andere soort gerechtjes. Klik hier voor meer informatie.

3. The Harbour Club (Amsterdam-Oost)

The Harbour Club in Amsterdam-Oost ligt op vijf minuten afstand van de Ring. Het restaurant heeft een chique uitstraling. De stijl van het interieur is geïnspireerd door Miami, Barcelona en de Côte d'Azur. In The Harbour Club kun je terecht voor de lekkerste vlees- en visgerechten. De signature dishes zijn de Tuna Taco en de Dry Aged Tomahawk. Als je besluit om hier te gaan eten, kun je eten van hoog kwaliteit verwachten. En niet heel onbelangrijk; een gezellige sfeer. En als het weer een beetje mee zit, kun je op het terras zitten en genieten van een mooi uitzicht op het water. Klik hier voor meer informatie.

4. SushiSamba

Ben jij een echte sushiliefhebber? Dan is SushiSamba vast iets voor jou. SushiSamba is gelegen aan de Singelgracht in het Amsterdamse Centrum. Er is een open keuken en in het midden van het restaurant is een kleurrijke sushibar te vinden. Ook is er een groot terras met uitzicht op de Singelgracht. Er worden gerechten geserveerd uit de Japans, Braziliaanse en Peruaanse keuken. Je kunt bij SushiSamba lunchen, brunchen en dineren. Ook kun je hier de lekkerste cocktails en whiskey's drinken. Klik hier voor meer informatie.

5. Izakaya

Ben jij gek op Japans eten? Dan moet je zeker een keer langs gaan bij Izakaya. Izakaya is een trendy, Japans restaurant met een urban chique setting. Het restaurant is te vinden in de 'Pijp' van Amsterdam in de Albert Cuypstraat. Hier kun je terecht voor Japanse gerechten met een Zuid-Amerikaans tintje. Het menu bestaat vooral uit kleine gerechten en specialiteiten die je met familie en vrienden kunt delen. Na het eten kun je genieten van cocktails van hoge kwaliteit en in het weekend dansen op de muziek van de DJ. Klik hier voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Story's Vijf: 5x restaurants in Amsterdam

Beeld: iStock, Instagram