Story's Vijf: 5x leuke dingen doen

Door Redactie
Story's Vijf: 5x leuke dingen doen

In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

Veronicaschip

Zin in een gezellig etentje met vriendinnen? Dat kan vanaf nu bij het Veronicascip. De keuken bestaat uit veel visgerechten en er is daarnaast aandacht voor vegetarische en vegan gerechten. Ook vinden ze bij het Veronicaschip samen eten een van de gezelligste dingen wat er is. Om die reden worden de gerechten in het midden van de tafel geserveerd om de gasten de mogelijkheid te bieden samen veel verschillende gerechtjes te proeven. Leuk voor een avondje uit!

Story's Vijf: 5x leuke dingen doen

Schaatsen op hoogte

Vanaf 1 december kun je bij Floor17 schaatsen met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Het restaurant opende al eerder dit jaar een rolschaatsbaan op het dak, en wegens het grote succes komt er nu ook een wintervariant. Op het dak van Ramada Apollo Amsterdam Centre vind je het restaurant Floor17, waar je binnenkort kunt schaatsen op maar liefst 85 (!) meter hoogte. De schaatsbaan is geopend tot 3 februari. In die periode kun je er dagelijks terecht van 17.00 tot 22.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur. 

Story's Vijf: 5x leuke dingen doen

De tas als theater

Hester van Eeghen viert door middel van een tentoonstelling haar dertigjarig jubileum. De tentoonstelling gaat niet alleen over het ontwerp van een tas, maar ook en vooral over het binnenleven van de tas. Een tas krijgt pas door het gebruik karakter en ziel en wordt daardoor een afspiegeling van Hester. Je kunt de tentoonstelling bekijken t/m 25 februari 2019 in Tassenmuseum Hendrikje, Herengracht 573, Amsterdam.

Story's Vijf: 5x leuke dingen doen

Sneakerness

Speciaal voor alle fashion- en sneakerliefhebbers wordt Rotterdam dit weekend omgetoverd tot een streetwear walhalla. Je kunt hier de meest exclusieve sneaker modellen vinden. Daarnaast kun je hier ook een tattoo laten zetten. Sneakerness vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 december bij de Onderzeebootloods. Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Story's Vijf: 5x leuke dingen doen

Bioscoopfilm met J-Lo

Jennifer Lopez weer te zien op het grote doek in de romantische komedie Second Act. De 40-jarige Maya (Jennifer Lopez) is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zinkt de moed haar in de schoenen. Maar als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde, moet Maya bewijzen dat ervaring misschien wel waardevoller is dan een diploma. De film draait vanaf 20 december in de bioscoop. 

Story's Vijf: 5x leuke dingen doen
Story's Vijf: 5x leuke dingen doen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.