Story's Vijf: 5x de leukste spelletjes voor de feestdagen

Door Redactie
Story's Vijf: 5x de leukste spelletjes voor de feestdagen

In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

1. Dobbelen

Sinterklaas is weer in het land en het geven van cadeautjes kan beginnen. Maar waarom doe je het dit jaar niet op een andere manier? Dobbelen is al jaren één van de meest gespeelde spelletjes met Sinterklaas en Kerst. Zo werkt het:

Ronde 1: Speel totdat alle cadeautjes verdeeld en uitgepakt zijn.

Bij 1: Pak een cadeautje, maar pak hem niet uit

Bij 2: Alle cadeaus naar links verplaatst

Bij 3: Pak een cadeautje en pak hem uit

Bij 4: Alle cadeaus naar rechts verplaatsen

Bij 5: Pak een cadeautje uit als je die hebt

Bij 6: Pak een cadeautje, maar pak hem niet uit

Ronde 2: Speel totdat de wekker afgaat (kies zelf een gewenste tijd)

Bij 1: Geef een pakje aan een ander

Bij 2: Iedereen moet een pakje aan zijn rechter buurman/vrouw geven

Bij 3: Ruil met één iemand al je cadeautjes

Bij 4: Ruil met iemand één cadeau

Bij 5: Pak één pakje bij iemand weg 

Bij 6: Schuif allemaal één stoel naar links 

Veel speel plezier!

2. 30 Seconds

30 Seconds is en blijft een echte sfeermaker. Bijna iedereen kent het spel en is dus daarom gemakkelijk om erbij te pakken. Nog geen 30 Seconds in huis? Het spel is verkrijgbaar voor € 25,95 bij Bol.com.

3. Party en Co

Dit spel kent vijf verschillende categorieën met elk bijpassende opdrachten. Bij elke opdracht wordt de zandloper ingezet en is het dus de bedoeling dat alle opdrachten zo snel mogelijk worden uitgevoerd om te winnen. Haal Party en Co nog snel is huis voor € 18,99 bij Bol.com

4. Wie is de Mol?

Net als het tv-programma is dit een spel dat gespeeld wordt in teams. Maar iemand is de boel aan het saboteren. Als de Mol daarin slaagt, is het spel mislukt. Maar als de Mol ontmaskert wordt, wint het team. Wie is de Mol? is verkrijgbaar voor € 19,95 bij Bol.com.

5. Kwis 't!

Met meer dan 1150 vragen is Kwis 't! één van de grootste vragenspellen. En het leuke is: je hoeft niet alle vragen goed te beantwoorden om het spel te winnen. Kwis 't! win je doormiddel van mensenkennis, feitenkennis en een klein beetje geluk. Bluffen mag, maar zorg ervoor dat niemand het merkt. Kwis 't! is verkrijgbaar voor € 29,95 bij Bol.com

Story's Vijf: 5x de leukste spelletjes voor de feestdagen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages