Story's Vijf: 5x de leukste nieuwe hotspots

Door Redactie
Story's Vijf: 5x de leukste nieuwe hotspots

In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf nieuwe hotspots voor je op een rij.

Mr. Black and the White Ox

Deze bar-bistro is de gehele dag geopend voor een ontbijt en een kop koffie tot een borrel of uitgebreid 5 gangen diner in een huiselijke sfeer. De bar is het kloppende hart van de BLEND (het voormalige hoofdkwartier van Douwe Egberts). Daarnaast is er een hoofdrol weggelegd voor wijn, in de wineroom liggen maar liefst 3500 wijnen. Nieuwsgierig naar het menu? Klik hier.

NENI

NENI is een Oost-Mediterrane keuken. De keuken, midden in het restaurant, is een echte eyecather. In het zicht van de gasten bereiden de chefs frisse aangemaakte groentes, specialiteiten van de houtskoolgrill en culinaire vis- en vleesgerechten uit de steenoven. Het menu wordt family-style geserveerd en nodigt uit om alle gerechten te delen. NENI is ontstaan uit de passie voor eten, het warme familiegevoel en de liefde voor de cuisine. Het restaurant wordt begin februari geopend. 

Club Maïa

Amsterdam is sinds vorige week weer een nachtclub rijker. Club Maïa opende op 14 december haar deuren, maar is nu al een Instagram-waardige plek. Maïa is te vinden op de Korte Leidsedwarsstraat 14 in Amsterdam. 

Kelly's Expat Shopping

Kelly's Expat Shopping is een begrip voor Britten en Amerikanen. Het is Nederlands grootste winkel voor Britse en Amerikaanse producten. In Den Haag en Wassenaar zit al een winkel, maar nu binnenkort ook in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor typisch Britse lekkernijen zoals Britse scones, crumpets, thee, pasteitjes, worstjes, bacon, marmelades, shortbread en Cadbury's chocolade. 

LLOYD

LLOYD een eigenzinnig en uniek hotel aan het water in Amsterdam. De komende wintermaanden interviewt host Raymond van der Klundert (Kluun) eens per maand een eigenzinnige en inspirerende gast over muziek tegelijkertijd met een 4-gangendiner in het volledig vernieuwde restaurant. Het restaurant is open voor iédereen die wil genieten van de eerste ‘bite in the morning’ tot de ‘last drink at night’. Klik hier voor meer informatie. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: persbericht