Story's Vijf: 5x de lekkerste bijgerechten voor bij de BBQ

Door Redactie
Story's Vijf: 5x de lekkerste bijgerechten voor bij de BBQ

In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we de lekkerste bijgerechten voor bij de BBQ op een rij. 

1. Luxe aardappelsalade

Weer eens wat anders dan de standaard kant-en-klare aardappelsalade. Voor dit recept heb je maar vijf ingrediënten nodig: krieltjes, haricots verts, spekjes, eieren en mayonaise. Heerlijk voor bij de BBQ!

2. Gevuld stokbrood

Stokbrood mag bij een BBQ niet ontbreken. Heerlijk om lekker onder te dopen in sausjes. Of om het te vullen, zoals bij dit recept gedaan is!

3. Regenboogspiesen

Tussen alle stukken vlees en vis is het ook wel lekker om voor de afwisseling wat groente te bereiden op de BBQ. Maak bijvoorbeeld deze kleurige regenboogspiesjes. Ziet er ook nog eens super feestelijk uit!

4. Salade met meloen en ham

Het klassieke voorgerecht met meloen en ham kennen we allemaal, maar deze salade variant is ook echt het proberen waard! Met een beetje balsamico azijn, wat avocado en geroosterde amandelschaafsel maak je een zomerse salade met een klassieke twist. 

5. Home made sausjes

Sausjes zijn niet echt een bijgerecht te noemen, maar ze mogen natuurlijk niet ontbreken. Hier vind je het recept voor 3 heerlijke home made sausjes.

Story's Vijf: 5x de lekkerste bijgerechten voor bij de BBQ

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock