Story's Vijf: 5x de beste bioscoopfilms van het moment

Door Redactie
Story's Vijf: 5x de beste bioscoopfilms van het moment

In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we leukste bioscoopfilms van het moment op een rij. 

1. Dumbo

Het bekende verhaal wordt omgetoverd in een live-action film. De kleine olifant, Dumbo, heeft oren zo groot dat hij ermee kan vliegen. 

2. What Men Want

Na What Woman Want, is er nu What Men Want. Ali concurreert elke dag met haar mannelijke collega's, totdat ze ineens hun gedachtes kan horen. Met deze nieuwe gave weet Ali hen te slim af te zijn.

3. Cold Persuit

Veel actie zijn de bewoners van het luxeuse skigebied Rocky Mountens niet gewend. Maar daar komt snel verandering als de zoon van de hardwerkende sneeuwruimer wordt vermoord.

4. The Hummingbird Project

Twee Wall Street-geeks bedenken een bizar plan om razendsnel schatrijk te worden. Maar makkelijk verloopt het niet, hun baas doet er alles aan om hen tegen te werken.

5. The Clovehitch Killer

Meer dan tien jaar geleden werden er tien vrouwen gemarteld en vermoord teruggevonden. Er werd nooit iemand verantwoordelijk gesteld voor deze daden. Tot dat Tyler verontrustende foto's vindt in de schuur van zijn vader.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock