Story bezoekt mr. Theo Hiddema in zorghotel

Door Redactie
Story bezoekt mr. Theo Hiddema in zorghotel

Wie dacht dat Theo Hiddema in het revalidatieproces na zijn heupoperatie een toontje lager zou zingen, heeft het mis. In Story vertelt de politicus en strafpleiter onder meer hoe hij in het zorghotel het personeel om zijn vinger wond.

Theo Hiddema (74) was de afgelopen weken een ware bezienswaardigheid in het zorghotel waar hij herstelde van een operatie aan zijn rechterheup. Lopen de meeste mensen in het complex in hun pyjama rond, de flamboyante Theo trok een fraai pak aan tijdens zijn voorzichtige wandelingen – op krukken – door het zorghotel. Hij bouwde er in een paar weken tijd een goede band op met het personeel. ‘Ze zijn behoorlijk te spreken over mij,’ vertelt Theo aan Story. ‘Ik word met zoveel warmte omringd dat ik van de weeromstuit heel menselijk word, kennelijk. Ze waarderen mijn aanwezigheid wel. En mijn karakter. Met de andere patiënten heb ik niet zoveel contact. Die zijn allemaal een beetje oud. Ik schiet er eigenlijk alleen op af als ik iemand op twee krukken zie. Dan wil ik weten of diegene ook iets aan zijn heupen heeft en hoe dat vlot.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders