Stopt de Coen en Sander Show op Radio 538? Lantinga reageert op geruchten

Stopt de Coen en Sander Show op Radio 538? Lantinga reageert op geruchten

Sander Lantinga heeft dinsdagavond in HLF8 gereageerd op de geruchten dat hij en Coen Swijnenberg stoppen met de Coen en Sander Show op Radio 538. Toen presentatrice Leonie ter Braak de 45-jarige radio-dj met de geruchten confronteerde, zei Lantinga dat het verhaal dat hij en Swijnenberg uit elkaar gaan 'al een week of twee' de ronde doet.

'Er gaan heel veel geruchten', zei Lantinga aan de talkshowtafel. 'Die gaan al een week of twee. We hebben er elke keer voor gekozen om er niet op te reageren. We gaan morgen om kwart voor vijf reageren op de geruchten', aldus de dj.

Woensdag

Eerder dinsdag plaatste het duo een bericht op Twitter waarin stond dat er woensdag om 16.45 uur nieuws meegedeeld zal worden.

Zestien jaar

De Coen en Sander Show bestaat al zestien jaar. Lantinga zegt geen last te hebben van verveling. 'Het is je eigen programma, het draagt je naam. De Coen en Sander show is ons kindje, daar wil je voor zorgen.'

Uit elkaar

Dinsdagmiddag beweerde Ruud de Wild in zijn radioprogramma heel stellig dat Lantinga en Swijnenberg uit elkaar gaan. 'Sander gaat naar Veronica en Coen naar Radio10', aldus de Wild. 'Morgen gaan ze bekendmaken dat ze stoppen.' Een woordvoerder van radiozender 538 liet aan het ANP weten dat de beweringen van De Wild onjuist waren.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.