Steven Kazàn 'verpest' goocheltruc bij Beau

Door Redactie
Steven Kazàn 'verpest' goocheltruc bij Beau

Dat Steven Kazàn de laatste tijd nogal klunzig overkomt op televisie is bekend. Tijdens zijn deelname aan het programma De Verraders op RTL 4 werd hij constant verdacht omdat hij zich door de zenuwen versprak en daardoor weer een rood kleurtje op zijn wangen kreeg. Dat zijn klunzige karakter niet aan het spel lag konden we gisteravond zien bij Beau. Daar wilde Steven een grootste truc uitvoeren, maar dat ging gelijk 'mis'. 

'Mislukte' goocheltruc

'Het is een truc met een fles wijn en een glas. De bedoeling is dat de fles en het glas van plek gaan veranderen, vertelt Steven als hij naar de bar loopt. Hij gaat daarbij twee lege kokers gebruiken, maar zodra de goochelaar de tweede lege koker oppakt komt er plotseling een fles wijn onder vandaan. En dan valt hij even stil. 

Hulp van vrouw Jamie

'Ah shit', hoor je Steven stil zeggen. 'Dit was niet de bedoeling. Dit is live... er staat een extra fles.' Vrouw Jamie, die ook te gast was aan tafel, loopt snel naar Kazàn toe. 'Opnieuw, gewoon’’, zegt ze rustig. 'Dit is toch live, er kijken een miljoen mensen nu denk ik?' 

Niet zo spectaculair 

De klungelige Kazàn herpakt zich natuurlijk en gaat verder met zijn 'ongelooflijke' truc. Toch is het in de studio (en waarschijnlijk thuis op de bank) angstig stil. De spectaculaire goocheltruc is namelijk niet zo spectaculair. De wissel van de fles en het glas liet hij namelijk geen eens zien. 'Ik merk dat je niet onder de indruk bent', zei Steven tegen Beau van Erven Dorens. 'Weet je hoe dat komt? Het ging waarschijnlijk te snel voor je. Ik ga het nog één keertje voor je doen.'

Heel veel wijn

En vanaf daar gaat de truc snel en is het zeker wel spectaculair te noemen! Telkens wisselde de goochelaar het glas en de wijnfles, maar onder de lege koker kwam tegelijkertijd ook elke keer een nieuwe wijnfles vandaan. Daardoor stonden er aan het einde van de truc wel negen wijnflessen op de bar. 

Bekijk hieronder de goocheltruck van Steven Kazàn

Bron: RTL  | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.