• Hazes

Standbeeld André Hazes onthuld bij première Hij Gelooft in Mij

Door Redactie
Standbeeld André Hazes onthuld bij première Hij Gelooft in Mij

Martijn Fischer en Roosmarijn Luyten, de hoofdrolspelers in de musical Hij Gelooft in Mij, hebben zondag bij de première van die musical een levensgroot standbeeld van André Hazes senior onthuld. Dit beeld reist mee met de voorstelling over de volkszanger, zodat bezoekers in de foyer op de foto kunnen met het beeld. Rachel Hazes heeft dit als eerste mogen doen.

'Ik vind het beeld er prachtig uitzien en ik ben enorm trots dat het beeld door heel Nederland te zien zal zijn', reageert Rachel Hazes op de onthulling. De voorstelling over het leven van zanger André Hazes senior, die wordt gespeeld door Fischer, is tot en met begin augustus te zien in diverse theaters in het land. De laatste voorstelling wordt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam gespeeld.

Première

Naast Rachel zijn onder anderen Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Richard Groenendijk, Diederik Ebbinge, Samantha Steenwijk en Alex Klaasen aanwezig bij de première in Theater Orpheus in Apeldoorn. De première zou eigenlijk begin deze maand in Koninklijk Theater Carré zijn, maar drie van de zeven hoofdrolspelers hadden het coronavirus opgelopen. De tournee werd later hervat en de première verplaatst naar Apeldoorn.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.