• Liefde

Staat sportschool-imperium Arie Boomsma op instorten?

Door Redactie
Staat sportschool-imperium Arie Boomsma op instorten?

Ook Arie Boomsma ontkomt niet aan de ingrijpende gevolgen van het coronavirus. Met het sluiten van zijn sportscholen en zijn zwangere vrouw zijn het bijzonder spannende tijden voor de sportschoolhouder en tv-persoonlijkheid.

Een pandemie komt nooit gelegen, maar voor sportschoolhouder en tv-presentator Arie Boomsma (46) had het coronavirus op geen ongunstiger moment het land plat kunnen leggen.

Lasten

Zoals Story eerder al onthulde hebben Arie en zijn vrouw Romy (28) voor ruim 2 miljoen euro een vrijstaande woning in Abcoude gekocht. Hoewel de ruimte die het koppel met hun kinderen Bobby (4) en Mozes (2) heeft in quarantaine-tijd prettig is, zal de sportschoolhouder de torenhoge hypotheeklasten op dit moment als een stuk minder fijn ervaren. Toen Arie het koopcontract ondertekende ging hij er immers van uit dat zijn Vondelgym-sportscholen in Amsterdam nog gewoon open waren en hij de rest van zijn tijd kon besteden aan zijn tv-werkzaamheden. Maar deze bezigheden liggen nu zo goed als stil. 

Misgelopen inkomsten

 ‘Jullie hebben vast ook de persconferentie gezien over de aangescherpte maatregelen van de overheid,’ schreef Arie in een bericht aan zijn leden op de website van Vondelgym. ‘Het is nog niet duidelijk hoe lang de gyms dicht moeten blijven. Maar jullie gaan pas weer betalen als je weer gebruik kunt maken van onze locaties. Het is voor Arie en zijn team te hopen dat de leden niet massaal hun sportschoolabonnement opzeggen, anders kan hij de deuren van zijn drie Vondelgyms in Amsterdam vermoedelijk snel sluiten.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.