• Liefde

Sportief babynieuws: Epke Zonderland en vrouw verwachten tweede kindje

Door Redactie
Sportief babynieuws: Epke Zonderland en vrouw verwachten tweede kindje

Sportief babynieuws op de woensdagochtend. Epke Zonderland (34) en zijn vrouw Linda verwachten hun tweede kindje! Dat onthult de turner zojuist op Instagram.

Bij een zwart-wit foto van zijn gezin laat Epke weten: 'Zo blij en dankbaar dat onze kleine jongen grote broer gaat worden!❤'

Felicitaties

De turner kan rekenen op heel wat felicitaties. 'Gefeliciteerd ? wat een super leuk nieuws! Op een mooie zwangerschap voor je vrouw en jullie', is onder meer te lezen. Een ander reageert: 'Wat mooi, van harte gefeliciteerd een fijne zwangerschap ??.'

Tweede kindje

Het is het tweede kindje voor Zonderland en zijn vrouw Linda Steen. In 2018 kwam namelijk hun zoontje Bert ter wereld. Epke noemde dat eerder tegenover Story het mooiste moment uit zijn leven. Nog mooier dan zijn gouden medaille op de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.