Sporen veiliggesteld in onderzoek overval Fred van Leer

Door Redactie
Sporen veiliggesteld in onderzoek overval Fred van Leer

Het onderzoek naar de overval op het huis van Fred van Leer is weer een stapje verder. De politie Rotterdam meldt namelijk dat de sporen zijn veiliggesteld.

De dienst forensische opsporing doet nu nader onderzoek naar deze sporen. 'Dat kost tijd en moet vooral zorgvuldig gebeuren', aldus de zegsman. De politie verwacht niet voor begin volgende week nieuwe informatie over het onderzoek te kunnen delen.

Gekneusde rib

Fred werd woensdag in zijn huis in Rotterdam overvallen. De stylist wist de twee overvallers zelf weg te jagen, door ze naar eigen zeggen van de trap te schoppen. Omdat hij zelf ook viel liep hij een gekneusde rib op.

Extra beveiliging

De stylist gaf in een Instagram-post aan extra beveiliging te hebben geregeld. Deze beveiliging komt niet van de politie, laat de woordvoerder weten. Van Leer liet donderdag weten dat het naar omstandigheden goed met hem ging. "We pakken de draad weer op", aldus zijn manager.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.