• Married at first Sight

Spoileralert! Nieuw koppel wordt geïntroduceerd in Married at First Sight

Het gaat niet meer goed komen met Martijn en Nicole in Married at First Sight.

Nieuw koppel Married at First Sight

Voor de kijkers die ergens nog een sprankje hoop hadden dat de twee haantjes nog een lang en gelukkig leven hebben samen, hebben we slecht nieuws. Nadat Nicole - na een vrij rustige dag in Italië - tijdens het diner rode wijn in het gezicht gooide van haar man, was het hoofdstuk Nicole definitief gesloten voor Martijn. 

Let op: dit artikel bevat spoilers 

Scheiding

Voor wie de aflevering van woensdagavond al heeft gezien via Videoland, ziet dat Nicole en Martijn nog worden uitgenodigd bij de experts om te praten over hun gevoelens. Maar dat is geen normaal gesprek. De twee beginnen volgende week namelijk al aan hun eindgesprek! Ja, het lijkt er toch op dat de twee vroegtijdig van elkaar gaan scheiden. 

Nieuw koppel!

En in plaats van het extra focussen en begeleiden van de overige vijf (!) koppels, besluit het programma er gewoon een nieuw koppel in te gooien. Dat leek een uitzondering te zijn vorig seizoen toen het misliep tussen Maurice en Arjan, maar lijkt nu eerder een traditie te worden. De tvgids verklapt deze best heftige spoiler. Bij de uitzending van 1 februari staat beschreven: 'Een nieuw koppel krijgt een kans op ware liefde: Patricia en Stephan.' Wie dat zijn weten we nog niet, maar laten we hopen dat ze zwembaden, handremmen en dinertjes met wijn vermijden...

Nog even een week wachten totdat we kennis kunnen maken met Patricia en Stephan. Tot die tijd kunnen we genieten van de ongemakkelijke Paula en Remco en de laatste uitbarstingen tussen Martijn en Nicole. 

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!