• Liefde

Splinter Chabot valt op mannen

Door Redactie
Splinter Chabot valt op mannen

Bij het grote publiek wordt Splinter Chabot (22), een van de  vier zoons van schrijver Bart Chabot, steeds bekender. Vooral als tafelheer van De Wereld Draait Door is de voorzitter van de JOVD, de jongerenafdeling van de VVD, inmiddels tot een bekend NPO-gezicht uitgegroeid.

Hoewel Splinter een vlotte prater is, houdt hij zich over zijn privéleven opvallend op de vlakte. Zodoende weten niet veel mensen dat hij wat zijn seksuele geaardheid betreft op mannen valt, al vindt hij zoiets zelf denken in hokjes. In VARAgids vertelt Splinter: ‘Ik zal niet snel zeggen ‘ik ben homo’, want ik ben niet per se homo, ik ben Splinter. Veel mensen weten het niet van mij.’ Onbekenden kijken er altijd een beetje van op, verklaart hij. ‘Vaak neem ik vriendinnen mee naar bijvoorbeeld DWDD. Laatst vroeg iemand of dat míjn vriendin is. Dan zeg ik ‘nee’, maar ik zeg er niet achteraan dat ik op mannen val.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP