Spice Girl Mel B doet 'sexy' onthulling

Door Redactie
Spice Girl Mel B

Spice Girl Mel B heeft in het Britse praatprogramma Piers Morgan's Life Stories onthuld dat ze ooit het bed heeft gedeeld met Geri Halliwell, ook wel haar collega Ginger Spice. Volgens de 43-jarige zangeres gebeurde het gewoon en konden ze er achteraf om lachen.

Mel was te gast in de show om te praten over haar biografie Brutally Honest, toen het onderwerp ter sprake kwam. "Ze gaat me hierom haten", zei Mel over Geri, "want ze leeft nu een luxeleventje in haar villa, samen met haar man. We hebben er destijds om gelachen en het daarbij gelaten." Mel hoopt dat Geri haar onthulling niet zal ontkennen.

Hier nog even een foto uit de oude doos van Mel en Geri.

Tongpiercing

Later in het interview met Piers geeft Scary Spice, zoals Mel ook wel genoemd wordt, aan een keer gezoend te hebben met Sporty Spice Mel C. Maar dat was volgens haar 'niets seksueels', maar gewoon om haar nieuwe tongpiercing uit te testen. Het interview met Piers is aankomende zomer te zien op de Britse tv-zender ITV.

De 46-jarige Geri Halliwell is nu getrouwd met Formule 1-teambaas Christian Horner. Of Mel's onthulling gevolgen heeft voor de aanstaande tour van de Spice Girls is onbekend. De groep geeft in mei en juni dertien concerten in het Verenigd Koninkrijk.

Spice Girl Mel B doet 'sexy' onthulling

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP