Soundos El Ahmadi onthult eindelijk de naam van haar pasgeboren zoontje

Soundos El Ahmadi

Het mocht een weekje duren, maar voor liefhebbers is de naam van het pasgeboren zoontje van Soundos El Ahmadi dan eindelijk bekendgemaakt door de actrice en cabaretier.

'Jullie waren zo benieuwd naar de naam van mijn zoon! Ongelofelijk', zo begint Soundos haar onthulling. 'Kreeg zelfs berichten waarin velen van jullie duidelijkheid eisten: 'Vertel ons nu hoe hij heet!' Gelukkig doe ik lekker alles op mijn tempo. Ik heb geen haast', gaat ze verder. Daarna mag de naam van Soundos' zoontje dan eindelijk de buitenwereld ingesproken worden: 'Welkom in ons gezin lieve Sami. Deze naam past perfect bij onze prachtige kleine jongen. Sami (spreek uit als: Semmie) betekent de verhevene, want ik verwacht veel van mijn kids.'

Bevalling

El Ahmadi is een week terug 'stiekem' bevallen van een jongetje! Dat maakte de stand-upcomedian toen bekend via Instagram. Soundos hield haar volgers goed op de hoogte van haar zwangerschap. Maar haar bevalling heeft ze nog even geheim gehouden. 'Stiekem al een week moeder van een zoon 💙💙💙👶🏻👶🏻👶🏻', schreef ze op Instagram. Op de eerste beelden die El Ahmadi deelt is ze te zien dat ze al met de kleine man naar buiten is geweest.

Pijnlijke bekendmaking zwangerschap

Soundos kon nou niet bepaald genieten van het begin van haar zwangerschap. Op nogal pijnlijke wijze moest de presentatrice haar zwangerschap bekend maken. Soundos werd namelijk gevraagd voor een nieuwe kinderfilm waar ze direct 'JA' op zei, maar nadat ze bekend maakte zwanger te zijn, had de productiemaatschappij ineens geen interesse meer. De actrice deelde haar verdriet en onbegrip met haar volgers op Instagram. 'Het ging om een rol als voetbaltrainer van jonge meiden. Echt iets voor mij'. De actrice schrijft zelfs dat de film over vriendschap en empowerment gaat. Daar lijkt de productiemaatschappij zelf alleen niet zo mee bezig te zijn. 'Eerlijk tegen de productiemaatschappij verteld dat ik zwanger bent; Nu willen ze mij niet meer. Ben er werkelijk kapot van. Had ik mijn bek moeten houden?', vroeg El Ahmadi zich af.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.