• Liefde
  • Married at first Sight

Sonny en Dylan uit MAFS blikken na acht maanden terug op huwelijksdag: 'Onze eerste foto samen'

Sonny en Dylan uit MAFS blikken na acht maanden terug op huwelijksdag: 'Onze eerste foto samen'

De tijd vliegt! Ondanks dat wij kijkers ongeveer een maand geleden de finale van Married at First Sight konden bekijken, is het voor deelnemers Sonny en Dylan alweer acht maanden geleden dat ze volmondig 'ja' zeiden tegen elkaar. De tortelduifjes blikken terug op deze bijzondere huwelijksdag, met hun allereerste foto. 

'Vandaag alweer 8 maanden getrouwd met de allerliefste', schrijft Sonny op Instagram. De MAFS-kandidaat deelt een foto van het stel in de trouwzaal van Slot Zeist. Een bijzonder kiekje, als we Sonny mogen geloven. 'Deze foto hebben we gemaakt nadat we onze telefoons terugkregen op ons feest 's avonds. Onze eerste foto samen!', aldus Monster-Lanjouw.

De tekst gaat verder onder de post. 

'Ik heb een man'

De twee heren zijn nog stapel op elkaar. Natuurlijk kan de hashtag 'Ik heb een man' niet ontbreken onder de post. Maar niet alleen het stel is dolgelukkig, ook de fans van het programma zijn gek op Sonny en Dylan. Medekandidaat Rowan schrijft 'Zo lief!??', bij het kiekje. En ook man Dylan laat een romantische reactie achter onder de post. 'Wij voor altijd ❤️❤️'

Realityserie?

Een van de volgers is blijkbaar erg fan geworden van dit mooie stel gedurende de afleveringen van 'Married at First Sight'. 'Kunnen jullie geen eigen show op tv krijgen?', vraagt ze zich af. Daar zijn meer mensen het mee eens. Sonny laat de reactie niet zomaar aan hem voorbijgaan. Hij tagt RTL onder de reactie en deelt een emoji van nieuwsgierige oogjes. Wie weet kunnen we binnenkort weer genieten van deze getrouwde mannen!

Bron: Instagram | Beeld: Nander de Wijk / NT Visuals

RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.