• Showbizz

Sneu: Het mislukte liefdesleven van Jennifer Aniston

Door Redactie
Sneu: Het mislukte liefdesleven van Jennifer Aniston

Overspeldrama’s, twee scheidingen en tal van mislukte romances. Zo succesvol Jennifer Aniston als actrice is, zo dramatisch verloopt haar leven op amoureus gebied.

Het is misschien niet te geloven, maar Jennifer Aniston mag tijdens haar eerstvolgende verjaardag toch echt vijftig kaarsjes uitblazen! Een mooi moment voor de goed geconserveerde actrice om de balans eens op te maken. Beroepsmatig kan Jennifer terugkijken op succesjaren. Veel minder mierzoet ging het eraan toe in haar persoonlijke leven, waarin Jennifer nogal wat liefdesklappen kreeg te verduren. Als twintiger werd zij voor de eerste keer écht verliefd, op de inmiddels aan een hersentumor overleden acteur Daniel McDonald. De twee kregen een intense relatie die Jennifer na vijf jaar beëindigde, omdat zij meer liefdeservaring wilde opdoen. Later had zij veel spijt van deze breuk. Ooit vertelde zij hierover: ‘Daniel zou de ware zijn geweest, maar ik was 25 en ik was dom...’ Nieuw geluk vond zij bij Brad Pitt, aan wie zij door haar manager werd gekoppeld. Jennifer en Brad werden zó verliefd, dat zij dolgraag wilden trouwen. Glimmend van trots en blijdschap spraken zij in de zomer van 2000 het jawoord uit, waarna mooie huwelijksjaren volgden. Maar na vijf jaar was het liefdessprookje ineens voorbij. 

Lees meer over het liefdesleven van Jennifer Aniston in Story editie 17. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Sneu: Het mislukte liefdesleven van Jennifer Aniston

Beeld: Rights Managed (HH)