• Liefde

Smaakpolitie al jaren gelukkig: zó ziet de vrouw van Rob Geus eruit

Door Redactie
Smaakpolitie al jaren gelukkig: zó ziet de vrouw van Rob Geus eruit

Rob Geus weet het week na week te doorstaan op afvallerseiland bij Expeditie Robinson. Hoewel John de Bever misschien niet zo blij is met 'de Smaakpolitie', weet hij tot nu toe het overleven goed te doorstaan. Maar wie is nou eigenlijk de partner van Rob? 

Partner Rob Geus

Het is de Limburgse Suzanne Ozek aan wie Geus zijn hart jaren geleden al verloor. In 2015 gaven de presentator en de verpleegkundige elkaar het jawoord en als kers op de taart werd twee jaar later hun zoontje Levi geboren.

De tekst gaat verder onder de foto.

Ex Miranda

Maar dat is niet het enige kind dat Rob heeft. Ook kreeg hij nog dochter Esmée uit zijn huwelijk met Miranda, met wie hij zeven jaar getrouwd was. Uiteindelijk is Geus blij geweest met de keuze om uit elkaar te gaan, zo verklaarde hij in gesprek met NPO Radio 1. 'Als je ziet hoe gelukkig mijn dochter en ik nu zijn en ook mijn ex-vrouw was al snel weer gelukkig met een nieuwe buurman, dan is alles op zijn pootjes terechtgekomen.'

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.