Slippertje had grote gevolgen, maar: Boris Becker schaamt zich niet langer voor ‘bezemkast’-seks

Door Redactie
Slippertje had grote gevolgen, maar: Boris Becker schaamt zich niet langer voor ‘bezemkast’-seks

Een slippertje kwam Boris Becker (53) ruim twee decennia geleden duur te staan. Zijn huwelijk strandde, maar de voormalige toptennisser kreeg er wel een dochter voor terug. Al wilde hij jarenlang niets van haar weten.

Wimbledon

Het einde van de tenniscarrière van Boris Becker had verstrekkende gevolgen. In de podcast-serie Boris Becker – The Fifth Sentence vertelt de Duitser: ‘Ik had die dag in 1999 mijn laatste profwedstrijd op Wimbledon gespeeld. Emotioneel voelde ik me verloren.’ Zijn toenmalige vrouw Barbara Feltus (54), met wie hij in 1993 was getrouwd, en zijn moeder probeerden daarom te voorkomen dat hij met zijn team zou gaan stappen. ‘Mijn moeder weet dat als het hek van de dam is, ik soms alle controle verlies. En dat gebeurde die avond.’ De rest is geschiedenis.

'Bezemkast-dochter'

In een Londens restaurant ontmoette Boris het Russisch/Afrikaanse model Angela Ermakova (53) en de twee belandden in de bezemkast... Toen Angela dit nieuws verspreidde en ook nog zwanger bleek te zijn, was Barbara – moeder van Noah en hoogzwanger van Elias – rázend. Ze vroeg direct de scheiding aan. Nadat Angela in maart 2000 was bevallen, showde ze de foto’s van ‘bezemkast-dochter’ Anna (20). Boris ontkende de vader te zijn, maar gaf dat later toch toe.

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.