Slechte Tijden voor Ferry Doedens: (te) weinig animo voor zijn theatertour

Slechte Tijden voor Ferry Doedens: (te) weinig animo voor zijn theatertour

Ferry Doedens had de rol van zijn leven in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar door problemen met drank en drugs, wordt de geliefde acteur Meerdijk uit gezet. Zijn geld (waarmee hij zelfs een huis kocht) verdiende hij daarna met content maken voor het pikante platform OnlyFans.

Ferry mag dan nog maar 32 jaar zijn, hij heeft al een heel levensverhaal te vertellen. Dat besloot hij te gaan doen in de theaters. In september kondigde hij zijn plannen aan en de theatertour is inmiddels gestart. Helaas voor Doedens zijn dit meer Slechte Tijden dan Goede Tijden. 

Only Ferry

In Only Ferry vertelt de voormalig GTST-acteur over de hoogte- en dieptepunten uit zowel zijn carrière als zijn privéleven. 'Voor mij de eerste keer om alleen op het podium te staan in het theater en ik kan je zeggen dat is best spannend maar ook super leuk', schreef Doedens in september via Instagram. 'Tijdens de voorstelling geef ik een kijkje in mijn leven en vertel ik over de leuke en minder leuke dingen die er in mijn persoonlijke en professionele leven gebeurd zijn. Maar dan het échte verhaal en niet wat er soms van gemaakt is.'

Lege zalen 

Toch sprak deze beschrijving van zijn show het publiek blijkbaar niet massaal aan. De première werd - met dank aan vrienden en familie - goed ontvangen. Maar de rest van Nederland stond niet te springen om naar Ferry op de planken te komen kijken. Vrijdagavond werden er maar 50 kaarten verkocht in Sneek. Het resultaat: een intiem gezelschap voor Ferry. Maar in Roosendaal is het nog erger. Daar is de theatershow van de acteur gecanceld omdat er te weinig kaarten zijn verkocht. Opnieuw een tegenvaller voor Doedens. 

Carrière 

Doedens brak in 2009 door als Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. In het theater was hij vervolgens te zien in voorstellingen als Wicked, The Bodyguard en Grease. De artiest kampte in 2014 met een drugsverslaving waarvoor hij een tijdje in een Thaise afkickkliniek verbleef. In 2020 werd bekend dat Doedens actief was op OnlyFans, een platform voor 18+ waarop hij tegen betaling pikante beelden van zichzelf deelde. De laatste tijd was Doedens te zien in tv-programma's als Expeditie Robinson: All Stars, De Alleskunner VIPS en Make Up Your Mind. Afgelopen zomer speelde hij als vervanger mee in de Musical Rocky Horror Show in het DeLaMar Theater. Ferry maakt komende zomer zijn opwachting in de Stayin’ Alive Disco Fever-zomerconcerten.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.