• GTST

Slechte tijden: verlaat deze knappe acteur binnenkort Meerdijk?

Door Redactie
Slechte tijden: verlaat deze knappe acteur binnenkort Meerdijk?

Het is een komen en gaan van personages in Meerdijk. Want hoewel Kimberly Sanders weer terugkeert, moeten de fans ook afscheid nemen van een andere knappe kop. En het was kort maar krachtig, want: deze acteur is nog helemaal niet zo lang te zien in GTST...

Pas op, spoilers!

Fans die de soap via Videoland volgen, hebben vandaag kunnen zien dat de bom ontploft tussen Lucas (Ferry Doedens) en Flo (Roel Dirven). De twee hebben al een tijdje een enorme kinderwens en zagen op een gegeven moment de perfecte draagmoeder in Tiffy (Cecilia Adorée). Zij wilde het avontuur maar al te graag aangaan met de twee mannen, maar zag er steeds meer tegenop haar toekomstige kindje af te moeten staan. Eenmaal zwanger ontkende ze dat de inseminatie gelukt was en vertrok ze uit het soapdorp.

Portugal

Nu lijkt het erop dat de kinderwens van het koppel niet alleen Tiffy heeft doen vertrekken, maar óók Flo zijn koffers laat pakken. Na de ‘mislukte’ poging met Antons dochter komt het stel namelijk op het idee van een babyfabriek, waar Lucas al gauw weer vanaf ziet. Hij schakelt zijn zus Nina (Marly van der Velden) en moeder (Caroline de Bruijn) in om het plan uit Flo’s hoofd te praten, maar dat mag niet baten. Na een flinke ruzie – waarin Lucas toegeeft tóch geen kinderen te willen – komen de twee tot de conclusie dat het beter is om uit elkaar te gaan, omdat ze beiden een ander toekomstbeeld hebben. Flo ziet in dat zijn kinderwens zó groot is dat hij te ver is gegaan, en wil een tijdje naar Portugal om na te denken.

Voor hoelang?

In de aflevering die donderdag op Videoland is verschenen, is te zien hoe Flo de deur van ‘Het Paleis’ achter zich dichttrekt en een gebroken Lucas achterlaat. Betekent dit dat hij écht vertrekt uit Meerdijk? Hoelang zou hij weg blijven? Komt hij überhaupt terug? En wat als Tiffy toch terugkeert met het kind dat van Lucas én Flo had moeten zijn? De tijd zal het moeten leren…

Goede tijden, slechte tijden wordt iedere werkdag rond de klok van 20.00 uur uitgezonden op RTL4. Via Videoland kunnen fans een week vooruitkijken. 

Slechte tijden: verlaat deze knappe acteur binnenkort Meerdijk?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: RTL | Door: Flaironline