Slachtoffers TVOH spreken zich uit over relatie Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen
© Peter Smulders

Hoewel het er op leek dat Linda de Mol (58) Valentijnsdag alleen door zou brengen, bleek later dat ze op de dag van de liefde in Parijs verbleef met haar ex-partner Jeroen Rietbergen (51). De slachtoffers van het The voice of Holland-schandaal spreken zich uit over deze verzoening. 

Sébas Diekstra - de advocaat van de vermeende slachtoffers, vertelt aan RTL Boulevard dat zijn cliënten al het nieuws rondom The voice of Holland 'op de voet' volgen. Zo kregen zij ook te horen dat Linda en de voormalig bandleider - die wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice, naar een verzoening toewerken. Diekstra spreekt zich hierover uit: 'Afgelopen weekeinde ontving ik meerdere appberichten over het feit dat de twee samen in Parijs gespot zouden zijn. De verschillende cliënten vinden dat Linda de Mol natuurlijk zelf mag bepalen met wie zij haar leven invult, maar begrijpen doen zij het echt niet.'

Geen verklaring

Linda zelf lijkt zich niet zo druk te maken om de ophef rondom haar 'ex'-geliefde. De Mol laat via haar eigen management aan Shownieuws weten dat ze 'niemand een verklaring schuldig is' over haar privéleven. 'Het enige wat ik kwijt wil is dat ik na een jaar nog iets uit te zoeken heb en daar laat ik het graag bij', aldus Linda.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Rietbergen werd vorig jaar beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma The Voice of Holland, waar Rietbergen bandleider was. Hij erkende dat hij eerder 'relaties van seksuele aard' had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. De Mol besloot haar relatie met de muzikant te beëindigen.

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!