• Liefde

Sittah Koene ontmoette nieuwe liefde op Facebook

Door Redactie
Sittah Koene ontmoette nieuwe liefde op Facebook

Een jaar geleden zat Sittah Koene in zak en as. De wereldkampioen illusionisme was erachter gekomen dat ze járen zakelijk en privé door haar vriend was bedrogen. Nog altijd heeft ze grote schulden, maar ze ziet de toekomst weer zonnig in. ‘Ik geloofde niet meer in de liefde, totdat ik Remco ontmoette.’ 

Sittah Koene (48) is smoorverliefd. Een jaar nadat de illusioniste brak met de man die haar financieel en emotioneel te gronde richtte, heeft ze haar hart weer opengesteld. ‘Ik had niet gedacht ooit weer verliefd te worden,’ zegt Sittah tegen Story. ‘Na wat mij is overkomen, had ik geen vertrouwen meer in mannen. Iedere potentiële vriend wantrouwde ik. Totdat Remco Muis (45) mij een berichtje via Facebook stuurde. Voor het eerst had ik het gevoel dat er geen bijbedoelingen waren. Dat was in februari en nu hebben we officieel een relatie. Ik ben echt zó gelukkig.’ Dat was een jaar geleden nog ondenkbaar, toen er een einde kwam aan haar vierjarige relatie met meesteroplichter R.. De illusioniste, die jarenlang met Hans Klok samenwerkte en in 2006 wereldkampioen werd, bleef berooid achter. R. zou de illusies uit haar twee loodsen hebben gestolen, maakte schulden op haar naam, hackte haar mobiele telefoon en manipuleerde haar de seksindustrie in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle

Sittah Koene ontmoette nieuwe liefde op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders