• Liefde

Sita Vermeulen blikt terug op zwangerschap: 'Het liep even anders'

Door Redactie
Sita Vermeulen blikt terug op zwangerschap: 'Het liep even anders'

Sita Vermeulen (40) en haar vriend Daniël werden begin september vorig jaar voor het eerst ouders. De zangeres blikt nu terug op haar bolle babybuik in een prachtige foto op Instagram.

'37.4 weken, ik voelde me top!', begint Sita haar verhaal. 'Tussen het behangen en schilderen door even voor een check naar de verloskundige, dacht ik. Het liep ff anders...'

Heerlijke zwangerschap

Vermeulen vervolgt: Gelukkig hadden we deze plaatjes al geschoten want wat ben ik trots! Met vlinders in mijn buik kijk ik terug op een heerlijke zwangerschap zonder ook maar enig kwaaltje of pijntje. En het blijft iets wonderlijks. Ons kindje voelen in mij is het heerlijkste en meest bijzondere wat ik ooit heb gevoeld. ❤️' Uit de hashtags blijkt dat er sprake is geweest van zwangerschapsvergiftiging bij Sita.

Negen maanden verder

Negen maanden geleden kwam het dochtertje van de zangeres ter wereld en inmiddels zijn we ook alweer negen maanden verder. Sita deelt regelmatig de meest schattige kiekjes van haar kleine spruit. En geef haar eens ongelijk!

Ex van Froukje de Both

Sita Vermeulen is dolgelukkig met Daniël Sleutel. Zó gelukkig zelfs dat de twee zijn gaan samenwonen in het pittoreske Ilpendam. ‘Ik heb een tijd in Amsterdam gewoond,’ vertelt Daniël aan Story. ‘Maar eerlijk gezegd was ik de drukte wel een beetje zat. Nu woon ik in Ilpendam bij Sita.’ Dat ze nu weer zo gelukkig zijn, had het liefdeskoppel niet kunnen bevroeden toen ze eerder besloten hun relatie te verbreken. ‘We zijn even uit elkaar geweest,’ vertelde Sita destijds aan Story. ‘Die breuk hadden we allebei even nodig om na te denken. Met een perfect resultaat.’ Overigens is Sita’s geliefde geen onbekende in het showbizzwereldje. Eerder beleefde hij een romance met Froukje de Both, in de tijd dat zij in Goudkust schitterde als Mariëtte Zomers.

Sita in K-otic

Sita brak door toen ze meedeed aan het programma Starmaker en in de popgroep K-otic kwam. Damn (I Think I Love You) was het eerste nummer en daarmee scoorde de groep meteen een dikke hit. Ook het duet I Was Made To Love You samen met Bart Voncken kwam uit op single. Toen de groep uit elkaar ging scoorde Sita in het begin nog wat hitjes, maar daarna werd het stiller. Vandaag de dag is ze te zien in verschillende kindervoorstellingen.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.