Shownieuws: 'André en Monique hadden wél toilethokseks!'

Door Redactie
Shownieuws: 'André en Monique hadden wél toilethokseks!'

Nee, André Hazes had géén seks gehad met toenmalig ex Monique Westenberg op een toilet op Curacao. Gisteren ontkende de zanger het hardnekkige gerucht dat al wekenlang rondgaat. Maar volgens Shownieuws vertelt André niet de waarheid...

Het toilethokseks-gerucht doet sinds februari de ronde, toen André's relatie met Bridget Maasland knetterend ten einde kwam. Er lekten beelden uit waarop Hazes en Westenberg samen een wc verlieten, wat zou kunnen betekenen dat hij Maasland met zijn ex bedroog. In de ochtendshow van zijn goede vriend Frank Dane ontkent André dat gerucht. Hun zoontje zou ook in het toilet aanwezig zijn. 'Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?' zei de zanger gisteren. 'Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?' Hazes noemt de persoon die de beelden heeft gemaakt en gedeeld een 'imbeciel'.

Geen kind te bekennen

Maar volgens Shownieuws, die de beelden destijds toonde, is er wel degelijk wat gebeurd in het toilethok. In de uitzending van gisteravond werden de beelden opnieuw uitgezonden. 'Hij is vergeten dat we dat filmpje nog hebben denk ik. Als je dat er toch op naslaat, en we hebben dat toch regelmatig gedaan vandaag: dat kind is in geen velden of wegen te bekennen. Waar hij wel is op dat moment, weet ik niet, maar hij is niet voor dat kind in het toilet,' zegt Evert Santegoeds in het programma. 'Een kwartier lang. Dat is ongetwijfeld niet omdat zij even niet kon doortrekken. Zij gaat eruit, hij komt eruit en dat is het hele verhaal.'

Geen waarheid

Santegoeds vindt het vreemd dat de zanger voor een keer de waarheid wil vertellen, en met dit verhaal komt. 'Nu zegt hij weer dat er van alles van is gemaakt door ‘de media’, dus wat hij nou weer vanochtend op de radio heeft zitten vertellen...'.

Beeld: Peter Smulders | Bron: mediacourant.nl

Shownieuws: 'André en Monique hadden wél toilethokseks!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.