• Liefde

Shanice van de Sanden en vriendin in diepe rouw

Door Redactie
Shanice van de Sanden en vriendin in diepe rouw

Shanice van de Sanden gaat door een moeilijke periode. De Oranjeleeuwin rouwt om het overlijden van haar schoonvader: 'Ik beloof je dat ik goed voor je dochter zal zorgen.' 

De voetballer maakt het verdrietige nieuws bekend op Instagram. Ze deelt een kiekje waarop ze haar schoonvader optilt. 'Wat is het leven soms oneerlijk, maar wat heb je hard gevochten,' schrijft ze. 'Ik ben trots op je en ik had me geen lievere en betere schoonvader kunnen wensen.' Voor Shanice voelde haar schoonvader als een tweede vader. Ook belooft ze goed voor zijn dochter Tatjana te zullen zorgen. 'Ik hou van je vriend. Rust in vrede.' Waaraan hij is overleden, maken Shanice en haar vriendin niet bekend. 

Tekst gaat verder onder de foto

Eerste liefdesfoto

Van de Sanden deelde in maart op Instagram de eerste foto van zichzelf en haar nieuwe liefde. De 27-jarige Oranje-aanvaller liet weten 'meer dan gek te zijn' op haar vriendin. Onder anderen Kim Feenstra en Claudia de Breij reageerden enthousiast op het bericht.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.