• Liefde
  • Ellemieke Vermolen

Sergio Herman woont nu al samen met nieuwe liefde

Sergio Herman woont nu al samen met nieuwe liefde

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman maakten begin dit jaar bekend dat er een eind was gekomen aan hun twaalfjarige huwelijk. Hoewel Ellemieke op social media liet doorschemeren dat er sprake was van overspel en er ook verhalen opdoken over een andere vrouw in het leven van de chef-kok, bleef Sergio zwijgen. Nu blijkt dat de geruchten op waarheid zijn gebaseerd.

Sergio Herman (51) laat er geen gras over groeien. Vier maanden na de scheiding van Ellemieke Vermolen (44), de moeder van zijn zoons Noah (12) en Zenna (10), is hij een nieuw leven begonnen met model Chanel Joppart (30). De twee beleefden onlangs al hun eerste liefdesvakantie op het romantische Spaanse eiland Ibiza. Story betrapte het koppel bij restaurant Es Xarcu, dat bekendstaat om zijn idyllische locatie op een rots in de baai van Jondal.

Scheiding

En volgens Het Laatste Nieuws wonen ze ook al samen in Chanels woning in De Panne. Voor Ellemieke moet het een klap in haar gezicht zijn dat haar ex al zo snel na hun breuk aan een nieuwe toekomst bouwt met een andere vrouw. Ook al zou ze al langere tijd hebben geweten dat er een ander in het spel was, althans daarop hintte ze kort na hun scheiding op Instagram. Ze deelde het nummer Lippenstift van Marco Borsato, een liedje dat gaat over een getrouwde man die zijn geliefde bedriegt. Ook Leontine deelde destijds een soortgelijk bericht toen uitlekte dat haar Marco een verhouding had gehad met pianiste Iris Hond. Niet veel later doken er verhalen op dat er inderdaad sprake zou zijn van een nieuwe liefde voor Sergio.

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 21 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.